Thursday, October 21, 2010

Otsus, millest ma midagi ei teadnud enne kui asi tehtud!



MES otsustas: 
Anda Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja eripreemia innovaatiliste meetodite kasutamise eest õpetamisel Räpina Aianduskooli õpetajale Katrin Uurmanile.

 
Igatahes, üllatus missugune! 
Nüüd tuleb tõesti hakata oma tegevusi analüüsima ... 

5 comments:

  1. Palju õnne! Nüüd tean, kelle poole pöörduda kui on mingeid küsimusi :)

    Kaidi
    (e-portfoolio kursuselt)

    ReplyDelete
  2. Aitäh!
    Aga palun, kõik küsimused on oodatud. :)

    ReplyDelete
  3. Kes siis veel, ma küsin, kes siis veel!!!

    ReplyDelete
  4. Katrin, oled sa oma töös kasutanud ehk ka ajaveebi? Selleks, et õppijad saaksid seal oma tööde valmimist kajastada ehk siis oleks mingiks õpipäeviku vormiks. Kui jah, siis millised on sinu senised kogemused?
    Küsin, sest hakkan tudengitega esimest korda kasutama probleemipõhist õpeta ning tahan seda teha e-toega. Viimase teostamiseks otsingi praegu sobivat tehnilist lahendust.

    ReplyDelete
  5. Kaidi, õppetöös pole ma ajaveebi kasutanud ning see siin on mul alles esimene katsetus.
    Iga õpetatava teema kohta on mul Moodles e-kursus, mida kasutan nn klassi- ja praktilist õpet toetavana. Kui oled Moodlet varem kasutanud, siis tead, et see pakub ka mitmesuguseid võimalusi. Muidugi on Moodle teatud mõttes kinnine keskkond. Külalisena saab küll materjale vaadata, aga kui tegutseda tahaks, siis peab õppija ennast ikka kasutajaks registreerima... Selletõttu arvan, et ajaveeb on justkui kasutajasõbralikum, aga ... minu kogemus on selline, et igas klassis on ikka vähemalt üks õppur, kes küsib "Kas kõike seda, mida kirjutan, saavad teised lugeda?" Seega, võibolla 100%-line avalikkus polegi kõige parem?

    ReplyDelete