Sunday, November 21, 2010

Tagasisisde e-portfoolio kursusele ... Tänud kursusekaaskastele ja õpetajatele! :)

Alustades õpingud e-portfoolio kursusel oli peamiseteks eesmärkideks teadasaamine, mis see e-portfoolio siis on ja uute ideede saamine, mida saaksin enda õppetöös kasutada.
Esmalt olin ikka suhtelislt paanikas, kuna korraga visati mind keskkonda, mida polnud kunagi varem kasutanud. Samuti tuli luua mitmeid kasuajakontosid. Vaadates sellele kõigele tagasi, siis see just oligi hea. Panin ennast proovile, kuidas uute asjade/olukordadega hakkama saada. Mõnikord kulus rohkem aega, mõnikord aga vähem.
Antud kursus avardas mu nägemust sellest, mida kõike veeb meile pakkuda võib. Samas tekkis ka mõtteid, kas seda kõike ongi ikka tarvis. Teatavasti on veeb avalik keskkond...
Kindlasti lisas väärtust kursusekaaslase tööle tagasiside andmine. Sain sellestki ülesandest uusi mõtteid enda töö arendamiseks.

Ja õppematerjalid...
Sain nendestki uusi teadmisi, samuti kinnitust sellele, mida varem teadsin või olin kuulnud. Mõnikord tuletas mõnda vana ununenud tarkust meelde :)

Siinkohal tänan õpetajaid, kes aitasid ka siis, kui ise mingi paraja "käki" kokku keerasin ja kallil pühapäeval tüütama hakkasin. Tänan ka Kaidit minu tööle hinnangu andmise eest. Tekkis sellestki uusi ideid, ning ehk koos leiame ka võimalus, kuidas paremini Maharat e-portfoliona ära kasutada.

Tänan kõiki, kes andsid mulle võimaluse sellel toredal kursusel osaleda ning uusi teadmisi, oskusi, kogemusi saada!

1 comment:

  1. Tänud asjaliku tagasiside eest! Kui Maharaga tõsisemad plaanid tekivad, siis võib teie oma kooli IT-spets näiteks oma serverile või EENetti päris oma Mahara instantsi üles panna, ehk isegi eestindamise ette võtta (mõne nädala töö asjatundjal). Meie jaoks on Mahara liiga "raskekaallane", tahaksime oma portfoolio-lahenduse ehitada Wordpressi laiendusena.

    ReplyDelete